Другий день Global Class Actions Symposium

Другий день Global Class Actions Symposium

Разом з радником GRECO – Law Company Артемієм Воробйовим та CEO Іваном Шехавцовим провели насичений день на форумі, присвяченому груповим позовам. Саме той випадок, коли кожну хвилину часу витратили з користю.

Сама програма була такою ж насиченою, як і напередодні – 7 панелей і майже 30 спікерів. Світові тенденції колективних позовів, глобальні стратегії, збитки в транскордонних справах – другий день багато в чому було присвячено глобальним питанням.

А між цими сесіями – багато зустрічей із колегами-практиками з різних країн. Обмін досвідом, ідеями та напрацюваннями. Зі свого боку розказали колегам про наші напрацювання у впроваджені колективних позовів в Україні. Отримали багато корисних інсайдів, порад та підтримки.

Звичайно, багато уваги до можливих позовів України та українських громадян проти держави-агресора. Юристи з усього світу впевнені в найскорішій перемозі України та максимально підтримують нашу країну. Багато хто вже висловився про готовність підтримувати нас у майбутніх юридичних позовах.

Домовились з Артемієм Воробйовим для одного з юридичних видань підготувати великий огляд всього, що відбувалось на конференції. Впевнений, що наш досвід стане у нагоді юридичній спільноті!